Sering vzw realiseert langlopende projecten (producties), projecten in samenwerking met of in opdracht van andere organisaties (co-producties), ook internationaal, en kortlopende projecten die leiden tot toonmomenten. Kies uit het menu hieronder om meer te weten over de voorbije producties.

De kip of het ei (24-08-2005)

 
In ons jubileumjaar hebben we gewerkt rond één centraal thema: ‘migratie als noodzaak voor de evolutie van de mensheid’.

Ook onze jongste spelers, buurtkinderen tussen 5 en 11 jaar, namen hieraan deel. Zij kwamen tot een soort  ‘zoektocht’ geïnspireerd op de vraag: Wat was er nu eerst, de kip of het ei. Na twee maanden intensief werken tijdens de zomervakantie, realiseerden zij een zeer beeldrijk toonmoment einde van augustus.

De jonge spelers konden er echter niet genoeg van krijgen en wilden als eindejaarsgeschenk alle kinderen uit de buurt uitnodigen om voor hen te spelen (28 en 29-12-05) en achteraf ervaringen te delen.


Spelers: Denzel, Ifechi en Ridley Baafi, Amber Benkerroum, Evelien Buelens, Kaoutar en Loubna Gaouzi, Saloua en Soukaina Laaraj, Agnetha en Tatiana Marrien • Spelleiding: Goele Derick

Wenst U extra info over dit event? Contacteer ons.

Gallery