Sering vzw realiseert langlopende projecten (producties), projecten in samenwerking met of in opdracht van andere organisaties (co-producties), ook internationaal, en kortlopende projecten die leiden tot toonmomenten. Kies uit het menu hieronder om meer te weten over de voorbije producties.

Krant en Fantastisch (02-02-1999)

 
 
Mia Grijp, Rebecca Huys en Ivo Vander Borght brachten een ode aan de fantasie: een vertelling voor de 1e graad van de lagere school gebaseerd op hun werk met kinderen van die leeftijd in verschillende concentratieschooltjes. De voorstelling werd vooral gespeeld voor kinderen met taalachterstand.

Dat een krantenleven niet altijd over rozen loopt, ondervindt de krant van 12 december die in een zware storm een bladzijde verliest. Door het zo ontstane gat valt een wezen naar buiten dat zichzelf Fantastisch noemt en in alle richtingen tegelijk kan zien.

Fantastisch beweert dat ze al geruime tijd in de krant woont, op een plek waar de dingen precies zo zijn als je zelf wilt. Gedreven door nieuwsgierigheid duikt Krant in de wereld van Fantastisch. Op zoek naar heel bijzonder nieuws.


Krant en Fantastisch werd gemaakt door Mia Grijp, Rebecca Huys, Ivo Vander Borght, Geert Vermeulen, Geertru de Groot en Douwe Van Leemputten

na voorstellingen op Sering werd Krant en Fantastisch o.a. gespeeld in:
• Theaterwerkplaats Rataplan, 18 en 19 maart
• CC Ter Rivieren, Deurne, 23 maart
• CC De Kern, Wilrijk, 25 maart 1999

Wenst U extra info over dit event? Contacteer ons.

Gallery