Sering 2.0

09/04/2013 15:05

Startschot actie 1000 x 100


Beste lezer, theaterbezoeker, vriend, sympathisant,

We zijn op zoek naar 1000 individuen, families, verenigingen, bedrijven... die 100 euro willen storten.

De duizenden handtekeningen en de ongelofelijk warme reacties die we ontvingen na het verlies van onze structurele subsidie gaven ons de energie om door te gaan. Binnen de veranderde financiële context hebben we onze werking herdacht. We ontwierpen Sering 2.0.
Een leercentrum voor de meest kwetsbaren in de samenleving. Een plek waar mensen, via aangepaste spelmethodieken, leren omgaan met persoonlijke en maatschappelijke barrières die vaak een volwaardig functioneren in de maatschappij belemmeren. Een huis waar mensen tijd krijgen om te repeteren voor de werkelijkheid. We werken daarvoor samen met de zorg en welzijnssector.
Omdat we geloven dat het activeren van creativiteit niet enkel een meerwaarde betekent voor het individu, maar ook kan bijdragen aan een verdraagzame samenleving.

IBAN BE52 0012 9802 5809
van Sering vzw
BIC: GEBABEBB18A


waarvoor nu al dank

U helpt ons niet enkel door ons financieel te steunen, maar ook door onze actie bekend te maken binnen uw eigen kennissenkring.

We vermelden de namen van onze donateurs op onze website en op een ereplaats in het Sering gebouw. Mensen die anoniem wensen te blijven kunnen dit vermelden bij storting. 


de actie is te volgen op onze website en Facebook pagina www.facebook.com/sering.vzw
donateurs worden persoonlijk op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen


Of kijk onder onze rubriek steun voor verdere info.