Dwarreloogst

21/06/2017 11:26

Over burn-out.

Over blijven stilstaan als de wereld je overweldigt.

Over de belevingswereld van hoogsensitieve mensen.


Dwarreloogst is in première gegaan in maart 2016 en kon op veel bijval rekenen. De laatste voorstelling werd gespeeld in februari 2017.  Maar omdat de inhoud brandend actueel is en de vraag voor herneming blijft, wordt Dwarreloogst vanaf september 2017 terug aangeboden.Dwarreloogst is het verhaal van een vrouw die na een lange periode van ziekte de kracht en de wil niet meer vindt om terug in haar oude leven te stappen. Ze raakt meer en meer verwijderd van de buitenwereld en dreigt zichzelf op te sluiten in haar binnenwereld.

 

De tekst werd geschreven en wordt gebracht door actrice Rebecca Huys, die met dit persoonlijk verhaal uiteindelijk het verhaal van velen heeft beschreven.

Rebecca is een voorstander van vertraging.


Publieksreactie:

“Rebecca geeft woorden aan dat wat veel mensen nu doormaken. Authentiek, kwetsbaar en krachtig.

Recht vanuit het hart. Dat komt binnen in mijn hart.”  – Greet

 

Waarom boeken? Burn-out, depressie en overgevoelig in het leven staan zijn onlosmakelijk verbonden met de huidige wereld. Helaas worden mensen die zich kwetsbaar en onzeker tonen te vaak bestempeld als ‘ziek’ en behandeld als symptomen. Door naar hen te luisteren kan echter de oorzaak van deze algehele ‘uitval’ van mensen getraceerd en dus ook aangepakt worden. Dit vergt moed en een radicale ommezwaai in ons denken en handelen. Dwarreloogst benoemt wat zo moeilijk te benoemen valt, en is daardoor voor velen heel herkenbaar en een ware troost.

 

Praktische info:

Dwarreloogst kan gebracht worden voor max 45 personen per voorstelling om mensen voldoende ruimte te geven voor reflectie achteraf.  De voorstelling leent zich perfect voor huiskamerevenementen, intiemere zalen, ziekenhuizen, zorgcentra of kan georganiseerd worden in de theaterzaal van Sering.

Meerdere formules zijn mogelijk.

 

Boekingen en info: info@sering.be • 0479 444 570